Kontakta Studentcentrum

Du kan komma i kontakt med Studentcentrum via telefon, mail eller genom att besöka vår informationsdisk i Långhuset vid entré B.

Informationsdiskens öppettider:

  • Ordinarie öppettid: Måndag - fredag kl 09:00-15:00
  • Telefon: 019 - 30 37 00 

Beställ allmän handling

Om du vill göra en beställning av kopior på allmänna handlingar (skrivna tentamina) ska du använda det här formuläret: Formulär för beställning av allmänna handlingar.

Stöd under studietiden

Kontakta en studievägledare

Till våra studievägledare kan du vända dig med frågor som rör ämnen, kurser, program och arbetsmarknad. Du hittar vanliga frågor och svar samt kontaktinformation till alla våra studievägledare här.

 

Studera med funktionsnedsättning

Du som upplever hinder i studiesituationen på grund av en funktionsnedsättning kan få särskilt pedagogiskt stöd av Funka. Det kan till exempel vara synskada, dyslexi, ADHD eller annat varaktigt sjukdomstillstånd. Läs mer om att studera med funktionsnedsättning här.

Beställ studieintyg

Du kan själv skapa olika sorters intyg direkt i Studentforum som du kan spara på din dator. Om du inte har tillgång till Studentforum kan du beställa ditt studieintyg här så skickar vi det till dig via post till din folkbokföringsadress.

Du som ska lämna studieförsäkran till CSN behöver inte ett studieintyg från Örebro universitet. Så här lämnar du din studieförsäkran till CSN.

Skicka din fråga via mail

Vi tar emot dina frågor alla tider på dygnet. Vi besvarar din fråga inom två arbetsdagar.


Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att mina uppgifter i formuläret hanteras av Örebro universitet för att besvara denna fråga. Uppgifterna behandlas i systemet EpiServer under två år varefter de gallras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag godkänner: