Beställ intyg från Örebro universitet

Ett intyg styrker att du har varit eller är student vid Örebro universitet. Du kan själv skapa olika sorters intyg i Studentforum som du sedan kan spara på din dator eller på en annan enhet.

Skapa ett intyg själv

Du loggar in i Studentforum med ditt ORU-konto. Även om du har avslutat dina studier har du fortfarande tillgång till all information i Studentforum i två år. Läs mer om ORU-konto här.

Lämna studieförsäkran till CSN

För att lämna studieförsäkran till CSN behöver du inte ha ett intyg från Örebro universitet. Här kan du läsa mer om hur du lämnar studieförsäkran till CSN.

Beställ ett intyg

Om du inte har tillgång till Studentforum kan du beställa ett intyg genom att fylla i uppgifterna nedan. Intyg du beställer skickas via post till din folkbokföringsadress inom 5 arbetsdagar.

Beställ intyg

Språk:

Välj intygstyp

  • Resultatintyg: Visar dina inrapporterade betyg
  • Registreringsintyg: Visar att du för närvarande är student
Intygstyp:

Resultatintygets utformning:

Godkänn

Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att mina uppgifter i formuläret hanteras av Örebro universitet för att skicka studieintyg till mig. Uppgifterna behandlas i systemet EpiServer under två år varefter de gallras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag godkänner: