Hitta och ladda ner vetenskapliga artiklar

07 september 2022 12:15 – 12:45 Tidskriftshörnan i huvudbiblioteket på Campus Örebro

Bildmontage med två foton i gråskala samt en stor röd triangel med texten "Lär när du är här. Snabba tips som hjälper dig i dina studier".

Välkommen till "Lär när du är här". Du kommer att läsa en hel del vetenskapliga artiklar under din studietid. Vissa ingår i din obligatoriska kurslitteratur och andra ska du själv söka fram. Vad är en vetenskaplig artikel och hur hittar du sådana? Vi kommer att prata om olika sätt att hitta vetenskapliga artiklar.

Lär när du är här och Lär där du är är programserierna med korta evenemang som blandar föreläsningar, workshops och prova-på-tillfällen riktat till dig som student.

Alla föreläsningar är kostnadsfria och öppna för alla.