This page in English

Ändrade öppettider på alla bibliotek

Bild på en covid 19-cell i blått

För att minska smittspridningen av coronavirus har universitetsbiblioteket tillsvidare begränsade öppettider.

Samtliga tre bibliotek är från och med onsdag 18 mars öppna måndag–fredag kl. 11.00–13.00.

Biblioteket kan inte användas som studielokal under öppettiderna.

På onsdag den 18 mars kan du låna böcker som vanligt  när biblioteket är öppet. Informationsdiskarna är öppna.

Från och med torsdag den 19 mars gäller följande:
Ska du låna en bok gör du det genom att reservera aktuell bok i bibliotekets system Primo. Om du reserverar boken senast kl. 10.00 kan du hämta ut den samma dag på hyllan för reserverade böcker. Mer information om detta kommer under onsdagen.

Biblioteken går att nå per telefon eller e-post.

Från torsdag kommer ”Studieverkstaden lyktan digital” öppna och vi kommer även erbjuda annan form av digitalt stöd. Håll dig informerad via bibliotekets webbplats. Vi kommer göra allt för att hjälpa studenter, lärare och forskare.