This page in English

Hjälp oss att förbättra vårt utbud av tidskrifter

Foto på Eva Undén som håller i en tidning vid tidskriftshörnan

Under det kommande halvåret undersöker universitetsbiblioteket vilka tidskrifter som huvudbibliotekets besökare läser.

Biblioteket har tryckta tidskrifter inom en mängd ämnen, allt från vetenskapliga publikationer till kulturtidskrifter och branschtidningar. Ett sextiotal tidskrifter finns placerade i tidningshörnan direkt till vänster vid huvudbibliotekets entré medan övriga står längre in i biblioteket.

I april påbörjas undersökningen där du som besökare har möjlighet att visa vilka tidskrifter som du använder genom att markera med ett streck på det informationsblad som nu sitter fastsatt på det senaste numret av varje tidskrift.

- Vi vet att många läser tidskrifterna men inte vilka, så vi vill helt enkelt undersöka vilka tidskrifter som används och vilka som står orörda i våra hyllor, säger Eva Undén, biblioteksassistent på Örebro universitetsbibliotek.

Undersökningen kommer att pågå fram till sista september.