Medicinska biblioteket får en dämpad läsesal

Foto på byggarbetsplats med igenplastadingång

Under sommaren kommer Medicinska biblioteket på Campus USÖ bygga en ny dämpad läsesal på andra våningen.

- Vi hoppas att det blir en välkommen lokaländring som uppskattas bland studenterna, säger Gunilla Källman, enhetschef för Medicinska biblioteket, Campus USÖ.

Den nya dämpade läsesalen blir utrustad med olika typer av arbetsplatser för individuella studier. Här kommer du kunna sitta bekvämt i en fåtölj om du vill läsa eller kanske välja ett höj- och sänkbart skrivbord för längre arbetsdagar där du vill kunna både stå och sitta.

Den dämpade läsesalen beräknas vara klar till starten av höstterminen då du som student är välkommen att sitta och arbeta enskilt utan att bli störd av prat. Datorer kommer att vara tillåtna att användas men de, och annan teknik, ska vara satt på ljudlös.