Nu är det dags för höstens omgång av forskarkursen information retrieval!

Närbild på händer mot ett tangentbord till en bärbar dator.

Information retrieval riktar sig främst till dig som är doktorand vid Örebro universitet. På kursen lär du dig att heltäckande söka fram relevant forskning inom ditt forskningsområde. Höstens kursomgång sker digitalt.

Information retrieval ges i höst på svenska och ger dig två högskolepoäng fördelade på en och en halv kursdag gemensamt arbete och egna studier.

I kursen ingår ett seminarium med din egen kontaktbibliotekarie där du får hjälp med att komma igång med sökningar och rådgivning anpassad för just ditt ämne.

Kursen har 18 platser som fördelas efter att anmälningstiden har gått ut. Minst 8 deltagare krävs för att kursen ska kunna genomföras.

Anmäl dig senast 30 oktober!

Information retrieval kommer att ges på engelska under vårterminen.

Med denna anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet under den tid som kursomgången av Information retrieval administreras. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.