Nu har du tillgång till databasen ClinicalKey Student

Illustration av tre olika typer av skärmar som visar databasen ClinicalKey Student.

ClinicalKey Student är en ny databas inom medicin, anatomi och biomedicin med populära kursböcker, bilder och videor, samt en hel interaktiv lärplattform. Skapa konto på plattformen för att ta del av materialet.

Atlas of Human Anatomy och Cell Biology är exempel på några populära kursböcker som ingår i databasen ClinicalKey Student. Databasen innehåller totalt över 300 e-böcker, 850 videor, 1500 sammanfattningar av vanliga sjukdomar och ämnen, samt 85 000 högupplösta bilder som är upphovsrättsligt godkända för användning i akademiska presentationer.

ClinicalKey Student fungerar även som en interaktiv lärplattform. Via Bookshelf-funktionen kan du markera i text, skriva kommentarer, göra "flash cards" för att öva, samt dela alla dessa med dina medstudenter.

Elsevier-konto krävs för att komma åt materialet och skapas kostnadsfritt vid första inloggningen. Om du redan har ett Elsevier-konto från någon av deras andra tjänster fungerar kontot här också.