Vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Örebro universitets webbplats godkänner du detta.

Nu söker vi systemadministratör!

Örebro universitetsbibliotek är mitt inne i en process av spännande förändringsarbete och söker just nu en systemadministratör.

I rollen som systemadministratör blir du en del av den grupp inom biblioteket som arbetar med administration och utveckling av digitalt stöd för våra bibliotekstjänster. I arbetet ingår kontakt med universitetets IT-avdelning, med systemleverantörer avseende tekniska frågor och support samt stöd och utbildning för övriga medarbetare inom biblioteket. Viss programmering ingår i arbetsuppgifterna. Idag programmeras i bl.a. Perl, PHP och JavaScript.

Sista ansökningsdag är den 1 maj. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs mer om tjänsten här!