Lär dig att hitta bland bibliotekets tidningar

Bildkollage med två svartvita foton i bakgrunden samt ett rött fält i mitten med texten "Lär när du är här. Snabba tips som hjälper dig i dina studier"

Vad prenumererar biblioteket på för tidskrifter? Varför finns vissa tidskrifter online medan andra bara tryckt? Hur får du tag på en tryckt tidskrift som står i bibliotekets magasin? Finns det något enkelt sätt att söka bland gamla dagstidningar? Dessa frågor får du svar på om du kommer till tidningshörnan i huvudbiblioteket den 20 mars kl. 12.15-12.45.

Under den här presentationen tittar vi på bibliotekets utbud av tidskrifter och dagstidningar, och hur du bäst kan ta del av det. Vi vill gärna höra hur du använder tidskrifterna, och om det är något särskilt du saknar eller vill ha mer av.

Presentationen är en del av Lär när du är här, bibliotekets programserie där du som student får snabba tips som hjälper dig i dina studier.