Vi söker studentmedarbetare till Örebro universitetsbibliotek från höstterminen

Foto på en person som står bakom en informationsdisk.

Söker du extrajobb i en trivsam miljö? Vill du ingå i en trevlig grupp med studenter från flera olika ämnesområden?

Som studentmedarbetare vid Örebro universitetsbibliotek kommer du att vara med och bidra till att huvudbiblioteket kan ha generösa öppettider och ge studenter grupparbetsplatser på kvällar och helger.

Vi söker dig som är student, har läst ett år på Örebro universitet, och som har minst två år kvar av din utbildning alternativt dig som läser biblioteks- och informationsvetenskap vid annat lärosäte.

Arbetet omfattar ca 25 timmar per månad och är förlagt till kvällar och helger. Du jobbar alltid tillsammans med andra studentkollegor. Arbetsuppgifterna är att sätta upp böcker i hyllor samt bemanna bibliotekets informationsdisk.

Låter det intressant? Skicka i så fall en intresseanmälan innehållande CV och en kort presentation där du beskriver vem du är och vad du studerar till: This is an email address senast 12 maj.

Vi hör av oss i början av juni om du blir aktuell för intervju.