Lär när du är här

Bildkollage med två svartvita foton i bakgrunden och en röd triangel med texten "Lär när du är här. Snabba tips som hjälper dig i dina studier."

Lär när du är här är en serie korta evenemang som blandar föreläsningar, workshops och prova-på-tillfällen riktat till dig som student.

Lär när du är här håller till i tidningshörnan i huvudbiblioteket under lunchtid och ger dig verktyg som kan underlätta dina studier framöver.

Höstens program

23 oktober kl. 12.15-12.45 på huvudbiblioteket
Var hittar du vetenskapligt material till din uppsats på nätet?
Här får du lära dig vilka resurser det finns tillgängliga för att hitta digitalt forskningsmaterial som kan användas i din kandidat- eller masteruppsats. Att återanvända öppen data kan vara en effektiv väg att gå för dig som student då du inte nödvändigtvis behöver lägga tid på tidskrävande insamling av forskningsdata.