I dag öppnar nytt torg för studenter

I dag är det Öppet hus på Novatorget - den nya mötesplatsen för studenter. Här har vi samlat olika verksamheter som underlättar relationsskapande med företag och organisationer.

En av verksamheterna vid Novatorget är Linje 14 där du som student kan hjälpa ungdomar att få en bättre framtid samtidigt som du utvecklar dina sociala förmågor och får goda erfarenheter och meriter.

Utöver Linje 14 kommer du även få lyssna till information om Campusmässan, Studentuppdrag, ORU KickStart och andra sätt för dig att engagera dig.

Från klockan 11:00 i dag är det öppet hus. Vi bjuder på korv med bröd, popcorn och dricka. Dagen avslutas med en unik och inspirerande föreläsning av världsmästaren i minne, Jonas Von Essen, klockan 15.15 som du inte får missa.