Missa inte Kalastider den 28-30 november!

Örebro University Choir

Kalastider är en uppskattad julkonsert för scenisk kör, solister och orkester. I år framförs Kalastider för tjugonde året i följd och årets konsert kommer bli något alldeles extra, inte minst då Örebro universitet också firar 20-årsjubileum.

Sångare, musiker, tekniker och regissör hälsar er alla varmt välkomna till årets föreställning!

- Det är fantastiskt vilket gensvar vi har fått genom åren och vi kommer att fortsätta bjuda på det som vi kan bäst, nämligen körsång och underhållning av hög klass kryddat med en hel del överraskningar. Allt paketerat i en kärleksfull och varm föreställning, säger Fredrik Berglund, konstnärlig ledare och producent för föreställningen.

Årets föreställningar spelas den 28, 29 och 30 november i Aula Nova, som tar emot drygt 520 gäster per föreställning. I föreställningen hör vi Örebro University Choir, solister och Kalasorkestern som tillsammans bjuder på en föreställning i två akter under ledning av Fredrik Berglund.

Biljetter säljs på www.tickster.com. Eventuella återstående biljetter säljs i entrén.

Häng med Örebro Studentsångare/Örebro university Choir bakom kulisserna
www.instagram.com/orebrouniversitychoir