Vill du representera Örebro universitet inför 25000 örebroare?

I fjol tog Örebro universitet över arrangörskapet för Valborgsmässofirandet vid Örebro slott den 30 april och ca 150 sångare intog den norra sidan av slottet och sjöng in våren. Nu är det åter dags och vi söker dig som vill lära dig repertoaren (ca 10 sånger) samt har tid att vara med på repetitionerna inför arrangemanget. Alla som känner att man skulle vilja representera Örebro universitet och få en stor musikalisk upplevelse är välkomna!

En bindande anmälan gör du via denna länken:

www.orebrostudentsangare.se

Repertoar och repetitioner

Vi kommer att repetera tisdagar den 18:e och den 25:e april på Musikhögskolan i Örebro (sal M354) med repetitionsstart kl. 18.00. Den 30 april har vi ett genrep när vi samlas kl. 18.30 för att ladda upp inför konserten.

Exempel på sånger ur repertoaren

(ca 10 låtar totalt)

• Längtan till landet (Vintern rasat...)
  • Majsång (O hur härligt majsol ler)
  • Glad såsom fågeln...
  • Sköna maj välkommen
  • Studentsången (Sjung om studentens lyckliga dag...)

...men även populärmusikalisk repertoar som:

• Bridge over troubled water (Simon & Garfunkel)

(...och mer än så avslöjar vi bara för de som är med

och sjunger)

Som körsångare får du tillgång till allt notmaterial och även övningsfiler till delar av repertoaren.

Klädsel

Valborgsmässoafton kan vara kall så ta på dig varma kläder under och en kappa eller rock över. På huvudet har du en studentmössa, såklart.

Varmt välkommen med din anmälan!

Fredrik Berglund
Konstnärlig ledare för Valborg 2017