Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Kompetens­utveckling

Vi kallar det uppdragsutbildning. Du kanske säger kompetensutveckling, vidareutbildning, personalutveckling, kompetensförsörjning, inspiration eller förändringsarbete. Oavsett vilket, kan Örebro universitet på ditt uppdrag bidra i processen.

Våra former av uppdragsutbildning

Vi kan erbjuda kompetensutveckling i form av platser på våra befintliga kurser eller program eller genom skräddarsydda utbildningar där vi tillsammans formar innehållet efter ditt företags eller din organisations behov och utmaningar.

Ert behov - vårt uppdrag

Utgångspunkten för uppdragsutbildning är det behov som du som uppdragsgivare identifierat. Det är vår uppgift att tillsammans med dig utveckla och anpassa utbildningen för att motsvara efterfrågan och behov – ibland riktad till en anställd eller ett enskilt företag, ibland till en bransch, en myndighet eller en organisation. Örebro universitetet har spetskompetens inom en rad olika områden och vi delar gärna med oss av vår kunskap till näringsliv och samhälle.

Ibland möts studenter och yrkesverksamma på samma uppdragsutbildning. Det kan ge ett mervärde när du som yrkesverksam får dela med dig av din erfarenhet till yngre förmågor som å sin sida bidrar med ny kunskap och nya perspektiv, man lär av varandra och växer som individer.

Hur går det till - steg för steg

Ta kontakt med oss, så inleder vi en dialog om behov och möjligheter. I nästa steg presenterar vi en skiss till kursplan och genomförande samt en offert. Tillsammans bestämmer vi om kursen ska ge akademiska poäng och hur examinationen i så fall går till. När vi arbetat fram innehåll och kostnader, skriver vi ett kontrakt. Vi lägger också en definitiv tidtabell för genomförande. Du som uppdragsgivare ansvarar för urval av deltagare till utbildningen. Vi ansvarar för att rekrytera rätt kompetens för uppdraget. Efter utbildningen utvärderar vi och följer upp effekterna av genomförd utbildning.

Kontakt

När du söker fortbildning och vidareutbildning för ditt företag eller din organisation är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Camilla Ulvmyr

Tjänstetitel: Affärsutvecklare Organisation: Örebro universitet Holding AB

Profilsida: Camilla Ulvmyr

E-post:

Telefon: 019 303381

Rum: T2121

Camilla Ulvmyr