Måltidskunskap och värdskap, Dryckeskunskap II, 7,5 hp
Kursen utvecklar dina kunskaper om världens viner samt ger grundläggande kunskaper om att kombinera mat och dryck. Kursen behandlar vinodling och vintillverkning samt produktionsområden världen över. Målet är att du ska kunna ge råd om inköp av relevanta drycker samt ge kunder/gäster råd om dryckesval.
Fördjupning
Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)
Institution
Restaurang- och hotellhögskolan
Kursen ges vid följande tillfällen
-
Förkunskapskrav: Måltidskunskap och värdskap, Dryckeskunskap I, 7,5 högskolepoäng.
Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPBC)
Övrigt: Tre träffar i Grythyttan (ej obligatoriska).
Anmälningskod: ORU-V6300