Miljövetenskap, Livsmedelssystemets roll i en hållbar utveckling, 7,5 hp
Kursen behandlar centrala miljö- och hållbarhetsfrågor och deras koppling till mat och måltid, på såväl global som lokal nivå. Med utgångspunkt i identifierade ekologiska och sociala problem i livsmedelsförsörjningen arbetar studenterna till stor del tematiskt och problembaserat med frågeställningar kring hållbara produktionsmetoder i kombination med hållbara konsumtionsmönster.
Fördjupning
Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)
Institution
Institutionen för naturvetenskap och teknik
Kursen ges vid följande tillfällen
-
Förkunskapskrav: Miljövetenskap, Agroekologi, 15 högskolepoäng och Miljövetenskap, Mat och miljö, 15 högskolepoäng.
Urval: Platsgaranti
Anmälningskod: ORU-H5057
Anmäl dig nu