Lärarutbildning vid Örebro universitet

Naturvetenskapligt didaktiskt nätverk

27 januari 2021 15:15 – 17:00 Zoom

Lärare och elever

RUC - Regionalt utvecklingscentrum välkomnar dig som lärare i naturvetenskapliga ämnen, skolledare, lärarutbildare och forskare inom naturvetenskapligt didaktiska områden till ännu en nätverksträff.

Program

Biochemistry between two countries
Ulrika Wedding och Madelene Wiborg, lärare vid Rudbecksgymnasiet i Örebro kommun presenterar ett av skolans Erasmusprojekt. Inom detta Erasmusprojekt mellan två skolor har vi arbetat med gemensamma laborationer inom biokemi. Laborationerna har olika teman som berikat undervisningen. Vi presenterar vårt projekt men ger också en djupare bild av på vilket sätt vårt arbetssätt berikat undervisningen och hur de olika laborationerna kan användas på andra skolor. 

Praktisk information

Nätverksträffen genomförs online via Zoom.
För att delta behöver du ha en internetuppkopplad dator med webbkamera och hörlurar med mikrofon. 

Zoom är ett kostnadsfritt program för möten via internet. I ett Zoom-möte kan man, förutom att kommunicera med ljud och bild, även visa powerpoint-presentationer, filmer, dokument och webbsidor. Om du inte har Zoom installerat på din dator behöver du installera programmet alt. via browser. Information och hjälp hittar du via länken: https://zoom.us/docs/en-us/covid19.html?utm_source=website&utm_medium=postattendee&utm_campaign=COVID19FY21&zcid=3709

Anmälan

Individuell anmälan krävs. Anmälan är stängd.
Deltagande är kostnadsfritt.

Välkommen!

Vid eventuella frågor eller avanmälan kontakta
Camilla Segerlind
Evenemangssamordnare RUC - Regionalt utvecklingscentrum
This is an email address , tel. 019-30 10 55