Lärarutbildning vid Örebro universitet

Välkomna nya lärarstudenter

Studenter som går utanför Forumhuset på Campus Örebro.

Universitetet erbjuder många introduktionsaktiviteter nu i uppstarten för att du ska ge dig själv de bästa förutsättningarna för lyckade studier. Du som ny lärarstudent får dessutom en unik chans under de första veckorna att träffa både yrkesverksamma lärare och lärarstudenter för att få svar på alla dina frågor.

Idag 20 september

12.00-16.00 Örebrodagen där kårerna står för programmet, se respektive kårs infokanal.

För kommande aktiviteter, se kalendariet nedan.

Måndag 23 september

15.16-16.00 Biblioteksvisning utifrån dina behov som lärarstudent. Delta i en 45-minuters infoträff där bibliotekarien Åsa Arvidsson guidar dig igenom universitetsbibliotekets resurser. Vi anpassar guidningen utifrån era programval och intressen.

Vi bjuder på kaffe/te och macka. För anmälan, mejla till This is an email address eller kommentera på notisen på Örebro lärarstudent på Facebook.

För kommande aktiviteter, se kalendariet nedan.

Feedback på dagens aktiviteter:

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för Lärarutbildningen. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta This is an email address.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

En postitlapp med texten: Ladda ner Kronox-appen för att boka grupprum
Postit-lapp med texten: Börja plugga inom god tid, dvs framförhållning!