Vad är det bästa med Örebro universitet?

Varför ska jag välja just Örebro universitet? Och vad är det bästa med att vara student på Örebro universitet? Här berättar några studenter om varför de har valt att studera här – och vad de tycker är det bästa med livet och pluggandet i Örebro.

Jag tror många blir positivt överraskade av vår ”lilla” stad. Örebro ses nog inte som en typisk studentstad, men möjligheterna till härliga studiemiljöer finns överallt.

Beatrice Fors, Kandidatprogram i samhällsanalys

Här kan du läsa hela intervjun med Beatrice Fors

Lärarna är väldigt engagerade i våra studier. Det känns inte jobbigt att ställa några extra frågor i samband med en tuff tentamen eller uppgift.  De vill oss det bästa och att vi ska lyckas med studierna.

Filip Mood, Systemvetenskapliga programmet

Här kan du läsa hela intervjun med Filip Mood

Örebro universitet är fantastiskt! Miljön är fantastisk, det finns många ytor att sitta och plugga på, bra grupprum och fräscha lektionssalar. Jag gillar strukturen på utbildningen och lärarna är jättebra och inspirerande. På Örebro universitet finns det möjlighet för alla att vara den typ av student man vill vara.

Rebecka Klang, Statistikerprogrammet

Här kan du läsa hela intervjun med Rebecka Klang

I och med att Örebro universitet inte är så gammalt så är vi inte bundna av gamla traditioner. Vi skapar våra egna, det finns alla möjligheter i världen för oss att forma våra egna studentliv. Det finns hur mycket som helst att välja på, nästan för mycket!

Beatrice Zettergren, Juristprogrammet

Här kan du läsa hela intervjun med Beatrice Zettergren