Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Om introduktionen

Om introduktionen

Känn dig välkommen till massor av roligt och intressant

Vi startar terminen med ett späckat schema med aktiviteter. Allt är till för att du som ny ska komma in i livet som student så smidigt som möjligt. Vi erbjuder föreläsningar för dig som vill förbättra din studieteknik, guidningar på biblioteket, lunch för studenter som är föräldrar, prova-på-vecka på gymmet och mycket annat för att du ska få ut så mycket som möjligt av vad universitetet har att erbjuda. Alla är välkomna, vare sig du läser en fristående kurs eller program. Läs mer om det allmänna introduktionsschemat här!

Allt på universitetet handlar inte om studier. Här finns också utrymme att varva ner, träffa nya vänner och finna sin plats i denna nya värld, för att trivas och må bra. Örebro studentkår har därför många aktiviteter för att du och dina studiekamrater ska lära känna varandra och upptäcka studentstaden Örebro. Här hittar du din kårsektions lokala introduktionsschema

Vision, värdeord och målsättning

Introduktionens målsättning är att genom introduktionen skapa Örebro universitets bästa introduktion genom tiderna i syfte att få varje ny student att utvecklas, lyckas och må bra, i såväl Örebro och i studierna som i livet och framtiden.

Introduktionens drivkraft och mål är att ständigt förnyas för att ge varje ny student möjlighet att utvecklas, lyckas och må bra - i studierna, i Örebro och i livet efter studierna.

Introduktionens värdeord är Trygghet, Delaktighet, Respekt och Glädje.

Alla är välkomna på introduktionen, som genomsyras av fyra värdeord: trygghet, delaktighet, respekt och sist men inte minst - glädje.

Örebrogåvan - ett presentkort till dig som har folkbokfört dig i Örebro

Örebrogåvan är ett presentkort laddat med 1000 kronor från Örebro kommun - till dig som är inflyttad student, medlem i studentkåren och har folkbokfört dig i Örebro. Du kan använda presentkortet i 150 affärer och verksamheter i Örebro. Du kan handla kläder, mat, betala på caféer, restauranger, frisersalonger och mycket mer. Du kan också använda Örebrogåvan för att köpa busskort, konsert- och teaterbiljetter. Hämta ditt presentkort på studentkårens kansli på Campus Örebro.

Läs mer om hur du folkbokför dig i Örebro!

Föreläsningar under Introduktionen