Studentlivsmässan våren 2018

Studentlivsmässan genomförs vid varje terminsstart så att du som ny student får en inblick i hur du kan förbättra din studietid. Örebro universitet bjuder in företag, organisationer och föreningar som vill träffa dig som ny student och visa vad Örebro har att erbjuda!

När är studentlivsmässan?

Studentlivsmässan genomförs i början av varje terminsstart och vi bjuder in företag, organisationer och föreningar från hela Örebro för att träffa dig som student här vid Örebro universitet. Studentlivsmässan hålls i Forumhuset så passa på att komma förbi och se hur du kan göra ditt studentliv lite roligare de kommande åren!

Vad är studentlivsmässan?

Vid varje terminsstart anordnar Örebro universitet en mässa för dig som är nystudent. Över 30 olika utställare kommer för att träffa dig och berätta om hur du kan engagera dig i föreningar eller ta del av flera företags olika tjänster som student. Utställarna är allt från studentföreningar, ideella organisationer, företag och olika avdelningar på universitetet, exempelvis Internationella kontoret och IT-avdelningen. Mässan anordnas för att du som ny student ska få rolig och nyttig information om vad du kan göra för att berika din studietid i Örebro.

Du välkommen att kontakta introduktionsansvarig Jennifer Jokinen vid frågor om mässan på This is an email address eller 019-30 37 95.