Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

Studentlivsmässan våren 2018

Studentlivsmässan genomförs vid varje terminsstart så att du som ny student får en inblick i hur du kan förbättra din studietid. Örebro universitet bjuder in företag, organisationer och föreningar som vill träffa dig som ny student och visa vad Örebro har att erbjuda!

När är studentlivsmässan?

Onsdagen den 24 januari bjuder vi in företag, organisationer och föreningar från hela Örebro till Örebro universitet. Studentlivsmässan kommer att hållas i Forumfoajén mellan klockan 12.00-15.30 så passa på att komma förbi och se hur du kan göra ditt studentliv lite roligare de kommande åren!

Vad är studentlivsmässan?

Vid varje terminsstart anordnar Örebro universitet en mässa för dig som är nystudent. Över 30 olika utställare kommer för att träffa dig och berätta om hur du kan engagera dig i föreningar eller ta del av flera företags olika tjänster som student. Utställarna är allt från studentföreningar, ideella organisationer, företag och olika avdelningar på universitetet, exempelvis Internationella kontoret och IT-avdelningen. Mässan anordnas för att du som ny student ska få rolig och nyttig information om vad du kan göra för att berika din studietid i Örebro.

Du välkommen att  maila This is an email address eller ring 019-30 37 95 för frågor rörande mässan eller er anmälan.