Studiebesök på Örebro universitet

Två studenter sitter och pratar med varandra utomhus.

Under höstterminen 2021 arrangerar vi två digitala studiebesök för dig som vill veta mer om våra utbildningar och livet som student på Örebro universitet.

Digitala studiebesök

Under det digitala studiebesöket får du veta mer om Örebro universitet. Våra studenter berättar om vägen till högre studier och du får följa med på en digital campusvandring. Vi har också med en studievägledare som berättar om vad du kan tänka på när du väljer utbildning.

Så förbereder du dig

Under studiebesöket har du möjlighet att ställa frågor via chatt både till våra studenter och studievägledare. Förbered gärna frågor för att få ut så mycket som möjligt av besöket. 

Studiebesöken sänds via Youtube och eleverna kan antingen sitta tillsammans i ett klassrum eller delta på varsitt håll via en egen dator.

Datum och tid

Vi erbjuder digitala studiebesök vid två olika datum under hösten. Du anmäler din klass till ett av datumen.

  • Torsdag 28 oktober klockan 13.00-14.00.
  • Torsdag 25 november klockan 13.00-14.00.

Anmäl din klass här

Vilken dag vill ni komma?

Kontaktperson

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras för administration av Örebro universitet.

Frågor om hur personuppgifter hanteras på Örebro universitet kan ställas till This is an email address

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ändamålet och gällande dataskyddslagstiftning.

 Jag förstår och godkänner