Örebro Kårhus

Kårhuset är den naturliga samlingsplatsen för Örebros studentliv och ligger på Örebro universitets huvudcampus. Kårhuset har café, pub, nattklubb och drivs ideellt av studenter.

Örebro Kårhus

På vardagar under dagtid är Kårhuset ett café där du kan sitta och plugga och dricka campus billigaste kaffe. Det serveras även frukost och lunch till studentvänliga priser på vardagar. När det är torsdag så styr Kårhuset om till sin oerhört populära pub, Timebeer. Portarna slår upp klockan 16:00 och drycken kostar vad klockan är, därav namnet. På Timebeer blir det också musikquiz och du hittar en schysst pubmeny med massa gott. Fredag betyder nattklubb på Kårhuset och dansgolven fylls av studenter som tar helg. På Kårhuset så anordnas också flera sittningar och event under året av och för studenter.

Kårhuset drivs av ideellt engagerade studenter. Att arbeta på Kårhuset är ett roligt sätt att engagera sig på och ett jättebra vis att träffa nya människor. När du jobbar så får du grymma förmåner och en bra merit på CV:et. Du ser dessutom till att driva och sätta din prägel på ett grymt studentliv. Du läsa mer om Örebro Kårhus här.