Restaurang- och hotellhögskolan Kalender - Restaurang- och hotellhögskolan Välj kategori Välj kategori Öppna föreläsningar Konserter och föreställningar Utställningar Konferenser och mässor Disputationer och spikningar Seminarier Nätverksträffar Övriga evenemang Välj månad Välj månad Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December Sök i kalender Sök Visa bara evenemang som är öppna för alla 08 Maj RHS seminar in the FoodDoc-network 08 maj 2024 10:00 – 12:00 Gastro, Campus Grythyttan A sustainable acting involves the food we are eating. The understanding of drivers for a sustainable consumption is a widespread and multidisciplinary research area where gastronomy and Culinary Arts are obvious actors. 15 Maj Slutseminarium: Kajsa Hult, måltidskunskap 15 maj 2024 09:15 – 12:00 Campus Grythyttan, K213 Kajsa Hult håller sitt slutseminarium i måltidskunskap vid Restaurang- och hotellhögskolan. 31 Maj Food & Health@ORU: Sensoriska aspekter på växtbaserade proteiner som del i livsmedelsprodukter och maträtter 31 maj 2024 08:45 – 09:30 Innovasalen, Labbet, campus Örebro, alternativt online (Zoom) Välkommen till detta Food & Health@ORU-seminarium, där forskare vid Örebro universitet kommer att presentera några utmaningar och möjligheter när det gäller sensoriska aspekter på växtbaserade måltider.