This page in English

Complete Anatomy

App för anatomi i 3D. Särskild registrering krävs för användning, följ instruktionerna i detaljbeskrivningen.

Complete Anatomy är tillgänglig som app på datorer och mobila enheter, ladda ner och öppna programmet för att registrera konto och använda tjänsten. Anställda med ORU-PC behöver ladda ner från Software Center (via VPN om du inte är på campus).

Instruktionerna längre ner på sidan gäller första gången du använder databasen. Om du laddar ner appen till nya enheter behöver inte registreringen göras igen, du loggar in med den e-postadress och det lösenord du angett.

Grundläggande information om hur Complete Anatomy fungerar hittar ni på tjänstens egna sidor ”Quickstart guide”.

Aktivera kontot varje läsår

Studenter behöver aktivera sitt konto varje läsår (inför höstterminen) med en ny aktiveringskod. Nya koden uppdateras i instruktionerna nedan, se steg 4 och 5. Inloggningsuppgifterna är desamma och all sparad information kommer finnas kvar.

Tillfälliga problem med studentkonton löst

Ett tillfälligt fel hade tidigare uppstått med studentkonton på Complete Anatomy. Om du inte längre har tillgång till de vanliga modulerna kan du behöva aktivera kontot igen. Dubbelkolla att du registrerat med rätt mailadress (dittstudentkonto@studentmail.oru.se) och använd koden för studenter nedan. Om det fortfarande inte fungerar, vänligen kontakta oss och beskriv vilka steg du gjort och bifoga gärna en skärmdump på ev. felmeddelande. 

Typ av innehåll:
Till databasen Till databaslistan

 1. Ladda ner och öppna programmet.
 2. Skapa ett kostnadsfritt konto. Du registrerar kontot med en konstruerad e-postadress som baseras på ditt användarnamn vid Örebro universitet (ORU-kontot).

  Den e-postadress du anger vid registreringen måste vara i följande form:

  dittanvändarnamn@studentmail.oru.se

  Om ditt ORU-konto, som exempel, inleds med användarnamnet "abcxyz241" ska du alltså ange e-postadressen i detta format: abcxyz241@studentmail.oru.se

 3. Välj ett lösenord för Complete Anatomy.
 4. Ett e-postmeddelande skickas nu till den e-postadress du registrerat i Ladok. Verifiera ditt konto via länken i e-postmeddelandet (kolla även skräpkorgen)
 5. Logga in med den konstruerade e-postadress du registrerade i steg 2 (dittanvändarnamn@studentmail.oru.se) samt det lösenord du valt. 

  Om du är uppkopplad mot campus-nätverket Eduroam är du nu klar!

 6. Om du är utanför campus: gå till din profil, My account. Gå in på "Redeem Code" och registrera denna kod: 494105806096
  (uppdaterad januari -24)
 1. När du laddat ner och öppnat programmet, skapa kostnadsfritt konto, du måste använda din ORU-adress (slutar på @oru.se), valfritt lösenord
 2. Verifiera konto från det e-post som skickas ut (kolla även skräpkorgen)
 3. Logga in, om du är uppkopplad mot på trådade nätverket, campus-nätverket Eduroam eller via VPN är du nu klar!

 4. Om du är utanför campus-nätverken: gå till din profil, My account
 5. Under Redeem Code registrera denna kod: RONPNN65DTJF