Sömn i det moderna samhället – ett seminarium för alla som är intresserade av sömnforskning

03 maj 2024 10:00 – 12:00 Lab 105, Innovasalen

En stor säng står i ett rum fullt av människor.

Seminariet arrangeras av Center for Health and Medical Psychology (CHAMP) och bjuder andra forskare och praktiker från olika discipliner för att diskutera forskning och samarbetsmöjligheter.

Är du nyfiken på vad som pågår inom CHAMPs sömnforskning? Har du kanske tillgång till data om sömn som du inte kommit igång med att analysera? Eller har du helt enkelt en lucka på några timmar där du gärna fikar i trevligt sällskap och samtidigt lär dig mer om sömn? Kom och låt dig inspireras!

Var: Lab 105, Innovasalen
När: 3/5, kl. 10.00-12.00

Efter seminariet serveras lunch på Kraka. 

Innehåll

Sandra Öberg, Doktor i hälsa och vårdvetenskap, presenterar sin forskning om KBT vid hjärtsjukdom och insomni.

Malena Ivarsson, Doktor i psykologi, kommer presentera sina studier kring våldsamma TV-spel, psykofysiologiska reaktioner och sömn.

CHAMP-sömnforskare Annika Norell (docent), Osame Salim (doktorand) och Serena Bauducco (fil dr) presenterar pågående forskning och databaser med sömn-data.

Kontakt

Kontaktperson: Annika Norell This is an email address

Du anmäler dig till seminariet genom att fylla i anmälningsformuläret nedan. Anmälan stänger den 26 april. Får du förhinder att delta ber vi dig att meddela oss detta. 

 

Anmälan till seminarium - Sömn i det moderna samhället

Behandling av personuppgifter
När din anmälan är inskickad kommer Örebro universitet att behandla dina personuppgifter, med syftet att administrera din anmälan. Uppgifterna kommer att behandlas fram tills dess att administrationen av aktuell aktivitet är avslutad.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på följande sida: Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.