This page in English

Restaurang- och hotellhögskolan

Restaurang- och hotellhögskolan (RHS), Campus Grythyttan

Student i kockkläder doftar på en knippe örter

Restaurang- och hotellhögskolan erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap. Här studerar du som vill göra karriär inom besöksnäringen och hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder också utbildning på forskarnivå i måltidskunskap och det är här som den senaste forskningen inom området pågår.

Entren vid måltidenshus, Campus Grythyttan

Kurser och program

Här kan du hitta och läsa om Restaurang- och hotellhögskolans alla kurser och program

Studenter i kockkläder

Nytt program hösten 2019

Vill du lära dig det senaste inom ledarskap, styrning, service och företagsutveckling?

Kockstudent i kök

Anmäl din VFU-plats

Här kan du anmäla din VFU-plats för VT20.

Student doftar på örter.

Måltidsekologiskt forum

Framtidens mat och ätande – specialkost för alla?

Belysning i träd

Restaurang- och hotellhögskolans Julmingel 2019

Den 9 december bjuder Restaurang- och hotellhögskolan in Susanne Jonsson som föreläsare till årets julmingel. Lyssna till Susannes föreläsning i Gastronomiska Teatern och delta efteråt vid mingel och tjuvsmakning av julen i biblioteket i Måltidens Hus.

Svenska natur

Bakom kulisserna i Grythyttan

Nyligen var radioprogrammet Meny i P1 med Tomas Tengby som programledare på besök på Restaurang- och hotellhögskolan. Lyssna till historien bakom universitetsutbildningen i Grythyttan, träffa våra studenter och lärare och följ med på besök bland gamla kokböcker och matlaborationer.