Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att surfa vidare godkänner du det. Läs mer om cookies

This page in English

Handelshögskolan vid Örebro universitet

Välkommen till Handelshögskolan vid Örebro universitet!

Handelshögskolans dag 5 oktober 2017

Studenter, alumner, samarbetspartners, medarbetare och andra intresserade hälsas varmt välkomna till att lära känna oss på Handelshögskolan vid Örebro universitet lite bättre.

Temat för dagen är Digitalisering och tillsammans med representanter från Handelshögskolan och näringslivet kommer vår alumn, Telias VD Johan Dennelind, att tala om ämnet under föreläsningar som kommer att hållas i Aula Nova.

Innan föreläsningarna kommer det att bjudas på fika och mingel på Novatorget från kl 13:00 med goda möjligheter att knyta nya kontakter, både för företag och studenter.

Läs mer och anmäl dig till Handelshögskolan dag här: https://www.oru.se/hhdagen2017

Som student kan du även vara med på Dialogen, där du får möjlighet att träffa Telias VD, Johan Dennelind, Varuhuschef på IKEA Örebro, Carina Nordström Sköld och affärsenhetschef på Nethouse Örebro, Carina Åstrand i ett personligt samtal som kan hjälpa dig i din framtida karriär som ledare. Du kan även anmäla dig till Telia Challengedär du som deltagare kommer att få brottas med ett skarpt case från Telias verklighet.

Sista anmälningsdatum är den 30 september.

Varmt välkomna!

Välkommen till Örebro!

Handelshögskolan vid Örebro universitet är en plats där utbildning och forskning i världsklass möts i de fyra ämnena företagsekonomi, informatik, nationalekonomi och statistik.

Som student hos oss får du en utbildning av hög kvalité med goda möjligheter till internationella erfarenheter.

Forskningen vid Handelshögskolan är bland annat inriktad på entreprenörskap, affärslogistik, informationssäkerhet, ekonomistyrning, hållbart företagande, e-Hälsa, officiell statistik, surveymetodik, offentlig ekonomi och finansiell ekonomi.

Statistikakuten/Metodstöd

Behöver du hjälp med statistiska analyser eller att lägga upp en statistisk undersökning? 

Ett besök på Statistikakuten/Metodstöd kan hjälpa dig.