This page in English

Drop in-vaccination på campus 23-24 november

En kvinna får vaccinspruta av en manlig sjuksköterska.

Tisdag den 23 och onsdag den 24 november är du välkommen att vaccinera dig mot covid-19 på Region Örebro läns drop in-mottagning i Långhuset på Örebro universitet.

Vaccinationen sker i L159 i Långhuset. Det behövs ingen tidsbeställning. Från klockan 09.00 till 17.00 finns sjukvårdspersonal från Region Örebro län på plats för att ge vaccin. Mellan 12.00 och 13.00 är det stängt för lunch.

Både studenter och personal är välkomna att vaccinera sig. Den tillfälliga vaccinationsmottagningen är öppen även för personer som inte är skrivna i Örebro län och för studenter och anställda som är medborgare i andra länder.

Vid besöket behöver du fylla i en hälsodeklaration och legitimera dig. Givetvis är det också viktigt att du är frisk och inte har några symptom som tyder på covid-19.

Studenter och anställda som inte har möjlighet att vaccinera sig dessa datum hänvisas till Region Örebro läns övriga vaccinationsmottagningar. Läs mer om det här.

Så hittar du till den tillfälliga vaccinationsmottagningen

L159 ligger på campus Almby i den ände av Långhuset som är närmast Gymnastik- och idrottshuset, i jämnhöjd med biblioteket. 

Vill du ha en detaljerad karta kan du tanka ner appen Mazemap till din telefon och där ange Örebro universitet och L159. Klicka här för att se L159 i Mazemap.