This page in English

Vaccinera dig mot covid-19 på campus

En person får vaccin av en sjuksköterska.

Den 14 oktober mellan 9 och 13 erbjuder Region Örebro län drop in-vaccination mot covid-19 i L159 i Långhuset på Örebro universitet. Både studenter och personal är välkomna att vaccinera sig.

Den tillfälliga vaccinationsmottagningen är öppen även för personer som inte är skrivna i Örebro län och för studenter och anställda som är medborgare i andra länder.

Vaccinationen sker i L159 i Långhuset. Det behövs ingen tidsbeställning. Från klockan 09.00 till 13.00 finns sjukvårdspersonal från Region Örebro län på plats för att ge vaccin.

Ta med legitimation

Vid besöket behöver du fylla i en hälsodeklaration och legitimera dig. Givetvis är det också viktigt att du är frisk och inte har några symptom som tyder på covid-19.

Region Örebro län har tillgång till både Modernas vaccin (Spikevax) och Pfizers vaccin (Comirnaty).

Studenter och anställda som inte har möjlighet att vaccinera sig dessa datum hänvisas till Region Örebro läns övriga vaccinationsmottagningar. Läs mer om det här.

Så hittar du till den tillfälliga vaccinationsmottagningen

L159 ligger på campus Almby i den ände av Långhuset som är närmast Gymnastik- och idrottshuset, i jämnhöjd med biblioteket.

Vill du ha en detaljerad karta kan du tanka ner appen Mazemap till din telefon och där ange Örebro universitet och L159.