This page in English

Flera chanser till drop in-vaccination på campus i maj

En kille får vaccination.

Tisdagar och torsdagar under de två första veckorna i maj öppnar Region Örebro län en tillfällig vaccinationsmottagning på Örebro universitet. Den här gången sker vaccinationerna i Campushälsans lokaler i Långhuset.

Sjukvårdspersonal från Region Örebro län finns på plats den 3, 5, 10 och 12 maj mellan klockan 10.00 och 16.00. Det behövs ingen tidsbeställning.

Både studenter, personal och andra är välkomna att vaccinera sig. Du kan ta både den första, andra, tredje och fjärde dosen här. Den tillfälliga vaccinationsmottagningen är öppen även för personer som inte är skrivna i Örebro län och för studenter och anställda som är medborgare i andra länder.

Vid besöket behöver du fylla i en hälsodeklaration och legitimera dig. Det är givetvis också viktigt att du är frisk och inte har några symptom som tyder på covid-19.

Här kan du läsa mer om vaccination mot covid-19. 

Så hittar du till den tillfälliga vaccinationsmottagningen

Campushälsans lokaler ligger på campus Almby i den ände av Långhuset som är närmast Gymnastik- och idrottshuset, i jämnhöjd med biblioteket. 

Vill du ha en detaljerad karta kan du tanka ner appen Mazemap till din telefon och där ange Örebro universitet och Campushälsan. Klicka här för att se lokalen i Mazemap.