This page in English

Mattias Dyrvik

Befattning: Samverkanskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

E-post: bWF0dGlhcy5keXJ2aWs7b3J1LnNl

Telefon: 019 303802

Rum: E2220

Mattias Dyrvik

Om Mattias Dyrvik

Mattias Dyrvik arbetar på Avdelningen för kommunikation och samverkan med att koppla ihop studenterna med det omgivandet samhället. Det handlar om att studenter ska få kontakt med företag och organisationer. Han är också verksamhetsansvarig för studenters idéutveckling och entreprenörskap på Örebro universitet.
 
Mattias Dyrvik är workshopledare på kursen Entreprenörskap - idéutveckling och affärsutveckling. Hans uppdrag är där att stötta studenter i att utveckla idéer, kopplat till utmaningar i samhället.


Mattias Dyrvik är i sitt uppdrag öppen för nya samarbeten, att diskutera idéer och planera för hur ett projekt kan organiseras för att resultaten ska bli hållbara på både kort och lång sikt. Hans roll är att komma med nya perspektiv och infallsvinklar för att insatserna ska bli så relevanta och träffsäkra som möjligt.
 
Mattias Dyrvik är diplomerad projektledare och certifierad samverkansledare. Han har en examen i statsvetenskap och har tidigare arbetat som projektkoordinator, processledare och inköpare. I uppdragen ingick regional utveckling, särskilt utvecklingsprojekt och kompetensutveckling.