This page in English

Tim Stubbings

Befattning: Verksamhetskoordinator Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

E-post:

Telefon: 019 303158

Rum: E2255

Tim Stubbings

Om Tim Stubbings

Tim är en samordnare inom Kommunikation och samverkan. Hans huvudfokus är förhållandet som universitetet har, eller kan ha, med sina ex-studenter (alumner), kommersiella partners och andra vänner. Detta inkluderar att hjälpa till med utveckling och leverans av engagemangsprogram, samt att förbättra processer och system som stöder utvecklingen av relationer.

Ytterligare information

Medan han var på Örebro har Tim också tillhandahållit insamling och konsultverksamhet för alumnerelationer för universitet, privata skolor och välgörenhetsorganisationer i Storbritannien. Kunder har inkluderat Dundee University, University of the Creative Arts, University of Liverpool, Lord Wandsworth College, University of York, James Hutton Institute, Oakham School, Nottingham Trent University, Epsom College och Eden Project.


Innan han började på Örebro universitet arbetade Tim för University of Exeter som biträdande direktör - chef för marknadsföring och support inom deras fundraising och alumnrelationskontoret. Hans team hjälpte universitetet (en av Storbritanniens topp 10), hålla kontakten med alumner och andra supportrar - genomföra evenemang, tryckt och digital kommunikation, massfundraising aktiviteter via teletoner och direktreklam, samordna ett volontärprogram, databasutveckling och ekonomisk administration av gåvor. Hans team stödde också insamling av stora gåva på Exeter.

Innan detta var Tim marknadsförare och varumärkesspecialist med fokus på ekonomisk utveckling, aktiva investeringar och land/region ”place branding” inom brittiska myndigheter och privata företag.

Tim är en alumn vid Bournemouth University, där han fick en BA (Hons) i medieproduktion, samt Chartered Institute of Marketing.

Han är också volontär för CASE, den professionella organisationen för alumnerelationer och proffs för fundraising, och har sittat i deras styrkommitté för European Education Programs.