Restaurang- och hotellhögskolan

Anmälda företag

Uppdatering av anmälda företag sker löpande.

  Majola logotype

Majola RestaurangKonsult grundades av Mats Lembäck, Jonas Sundin och Lars Larsson i augusti 2004. Från början hyrde vi ut oss själva och våra tidigare krogkollegor som konsulter till andra krogar och verksamheter.
   Vi märkte snabbt att behovet av riktigt duktig restaurangpersonal var stort och tillväxten tog fart. I samma takt som uppdragen kom in anställde vi fler medarbetare och på fyra månader hade vi vuxit ur hemmakontoret.
   Via kontor på Gullmarsplan och senare i slakthusområdet har vi nu landat i Sickla. Från att 2004 ha varit tre personer med en vision sysselsätter vi idag flera hundra medarbetare, och fortsätter ständigt att finslipa och utveckla våra affärsområden, däribland rekryteringen till fasta tjänster!

 

Nobis logotype

Nobis Hospitality Group grundades år 1987 av Alessandro Catenacci och är en av Skandinaviens ledande koncerner inom hotell-, mötes- och restaurangnäringen.
   Vi driver, förutom Operakällaren och nattklubben Café Opera, kända varumärken såsom designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Stallmästaregården, Hotel J och Hotel Skeppsholmen, Miss Clara Hotel, Blique by Nobis, Giro Pizzeria, Giretto Pizzeria, Restaurant J och mötesplatserna J:s Tornvilla och J:s Fabrikörsvilla.
   Nobis Hotel Copenhagen är det första hotellet i Nobis Hospitality Group utanför Stockholm och Sverige. Ytterligare tre hotell är under uppbyggnad; ytterligare ett i Köpenhamn och två i Palma, Mallorca.

 

WINN Hotel Groups logotype

Winn Hotel Group äger, driver och utvecklar hotell som väcker känslor! Winn Hotel Group är ett annorlunda hotellföretag med en unik affärsidé – vi driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje, själva eller tillsammans med kända internationella hotellkedjor. Ända sedan starten 1991 har vi ägnat oss åt att bevisa vår tes, nämligen att det är våra medarbetare som avgör framgången för ett hotell. Det vi kallar ”Winn Inside”. Genom att ständigt investera i vår förmåga att leverera hotellupplevelser utöver det vanliga kan vi erbjuda det bästa- för oss själva, för våra gäster, våra kunder och affärspartners. Vi kallar det ”Winn-Winn”. Winn Hotel Group har idag 13 hotell i Sverige.

 

sabis logotyp

Sabis är ett Stockholmsbaserat familjeföretag grundat 1874. Med en lång historia av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. Vår vision är att skapa "Sveriges bästa kundupplevelser inom mat & möten"!
   Vi driver 25 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker. Våra 650 medarbetare säljer tillsammans varor och tjänster för ca en miljard kronor per år. Sabis är rankad till Sveriges sjätte bästa arbetsgivare 2018 i Universums undersökning "Sveriges bästa arbetsgivare".
   På våra restauranger och hotell lagar vi all mat från grunden. Vi jobbar stenhårt med att hitta de bästa råvarorna från utvalda gårdar och leverantörer, med hänsyn till både kvalitet och miljö.

 

Stureplansgruppen logotype

Stureplansgruppen har funnits sedan 1996 och driver idag ett fyrtiotal olika verksamheter inom restaurang, hotell, konferens, catering, nöje och event. Vi älskar att skapa unika verksamheter som alla har sitt egna uttryck, sin speciella atmosfär och en härlig mix av personligheter. Hos oss förenas vi i det gemensamma intresset för fantastisk mat, dryck och värdskap. Välkomna förbi vår monter så berättar vi mer!
   Ett urval av våra verksamheter: Ekstedt, Hillenberg, Bank Hotel, L'Awentura, Gamla Riksarkivet, Spy bar, Tyge & Sessil, Tjalans, Asian Post Office och Stockholm City Conference Centre.

 

COPPERHILs Logotyp

På toppen av Förberget där vägen tar slut ligger fjällvärldens enda designhotell. Hos oss på Copperhill Mountain Lodge njuter du av bekväma rum, närproducerad mat lagad med kärlek, generösa lounger för både stora och små och ett spa som vunnit pris som Europas bästa. Fjället ligger bokstavligt talat direkt utanför dörren. Välkommen hem till oss, vi ser fram emot att ta ha dig i vårt team.

 

Vinkällaren Grappe anno1986 logotype.gif

Vinkällaren Grappe är Skandinaviens största vinlagringskällare för både företag och privatpersoner och med över 1 500 medlemmar. Verksamheten, belägen på Östermalm i Stockholm, är en samlingsplats för vinkunniga och vinintresserade personer i landet. Läs mer på www.grappe.se
   Saxå Bruk är naturskönt beläget vid sjön Saxen mellan Filipstad och Grythyttan. Herrgården omfattar förutom huvudbyggnaden två flyglar, kapell, smedja, badhus och två magasin varav ett är inrett av Ernst Kirchsteiger. Cirka 20 arrangemang arrangeras varje år där gästerna har möjlighet att uppleva en tidsresa med alla sinnen och med en touch av empire genom att bo och äta på Saxå Herrgård. Läs mer på www.saxabruk.com

 

Scandic logotype

Ett hotell i Laxå 1963 har blivit drygt 280 hotell och ca 15000 medarbetare i 7 länder. Vi har ett långtgående samarbete med Restaurang- och hotellhögskolan och vi ser detta som ett naturligt tillfälle att knyta kontakt med framtidens medarbetare och visa upp de spännande karriär- och utvecklingsmöjligheter som Scandic erbjuder i norra Europa. lngen annan nordisk hotellkedja erbjuder samma utvecklingsmöjligheter som vi och vi har redan många Grythyttealumner hos oss!
   Frågor till oss - vilka karriärvägar öppnar sig för mig som medarbetare på Scandic? Vad innebär det att arbeta med Revenue Management, Sälj, Hotelldrift och F & B på Scandic? Vi söker dig som delar vår värdegrund, är genuint intresserad av människor och älskar service.

 

Katrinelund gästgiveri och sjökrog logotype

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog söker dig som har modet och viljan att göra det ingen tidigare har gjort! Vi arbetar tillsammans i en unik sjönära miljö med kvalitetstänk in i minsta detalj till en känsla av exklusivitet oavsett gäst. Vi har idag 28 rum, 2 restauranger, relaxavdelning och konferenslokaler. Vår ambition är att skapa en gastronomisk mötesplats som ger minnen för livet. Vill ni vara med på vår resa?

 

Romme alpin logotyp

Hos oss arbetar 600 personer, varav 300 inom vår restaurang- och hotellverksamhet. 7 restauranger och 5 barer möter gästernas behov av mat och dryck. Från snabb brickservering till fondueaftnar, julbord, A la Carte-måltider och temasatta bufféer. Romme Alpins Ski Lodge är Dalarnas största med 700 bäddar. Vi tror starkt på matens betydelse för helhetsupplevelsen av Romme Alpin. Näringsrika måltider baserade på svenska råvaror, lagade från grunden med fokus på hälsa, livsstil och hållbarhet, serverade med passion och en önskan att alltid sätta gästens välbefinnande i centrum. Vårt arbete med att utveckla maten drivs med Fredrik Eriksson, Restaurang Nationalmuseum, som gastronomisk rådgivare.

 

Loka brunn logotyp

Loka Brunn är en spa- och mötesanläggning med 54 vackra byggnader och ägs sedan 2007 av familjen Spendrup och under dessa år har många inspirerande händelser, förbättringar och renoveringar genomförts på brunnen. Sedan 1maj 2014 äger även familjen Spendrup Grythyttans Gästgivaregård med 54 individuellt inredda hotellrum och med fokus på mat- och dryckesupplevelser.
   Det kan man bland annat ta del av i vår nybyggda bar eller i vår vinkällare med ca 3 000 flaskor. På båda våra anläggningar vill vi förmedla en familjär känsla av service och ett engagerat värdskap. Vi hoppas att du vill vara en del av vår utveckling. Välkommen med din ansökan!

 

Lawekagruppen logotyp

LaWeKa driver i dag Pitcher's i Örebro AB , LaWe Restaurang AB (Villa Strömpis) Frimurarholmen AB (Frimis Salonger & Trädgård), Eventcenter i Örebro AB (Prison Island), Mojo Restaurang (våren 2019), Mojo Hotell (våren 2019), Sooshi samt Happy Order AB.
   LaWeKa är en privatägd koncern sedan 2008 och bedriver verksamheter inom restaurang-, nöjes-, kongress-, catering-, hotell-, konferens och upplevelseindustrin i Örebro.
   Ambitionen är att leva upp till våra kunders höga krav och sticka ut med nytänk och framåtanda inom nöjen och möten i Örebro. Vår devis är kort och gott: -Allt som inte är under utveckling, är under avveckling. 

 

 

Uppsala konsert & kongress logotype

Uppsala Konsert & Kongress är ett levande allkonsthus och mötesplats, beläget mitt i en snabbt växande storstad där kreativitet, kultur, forskning och företagande frodas. Uppsala Konsert & Kongress har sedan invigningen 2007 etablerat sig som en av Nordens mest omtalade, uppskattade och framgångsrika mötesplatser. Vi presenterar ett utbud som präglas av mångfald, angelägenhet och hög kvalitet. Sedan UKK slog upp dörrarna i september 2007 har huset presenterat över 2000 kulturevenemang, arrangerat över 5000 möten och haft dryga fem miljoner besökare!

 

kommunlogotyp_farg.png

Måltidsenheten ansvarar för måltider inom grund- och gymnasieskolor samt vård och omsorg. Enheten ger även konsultstöd till förskolorna. Vi har ca 260 medarbetare och ca 60 kök. Alla jobbar för att barn, ungdomar och äldre ska få en positiv inställning till måltiders betydelse för miljö och hälsa. Måltidsenheten skapar måltider som gör skillnad!
   Vår ambition är att maten ska vara klimatsmart, näringsriktig och väldigt god. Måltiderna ska vara en stund att se fram emot i lugn och trevlig miljö. Vi lagar maten från grunden med bra råvaror. Hel- och halvfabrikat är något vi försöker undvika och på så sätt slipper vi en hel del tillsatser. Alla restauranger är KRAV-certifierade.

 

nordicchoicelogo.png

Med Energi, Mod och Begeistring skapar vi en bättre värld!
   Bli en del av Nordic choice familjen så kan vi lova dig att den ena dagen inte blir den andra lik! Vi älskar dig som vågar ta ansvar, som vågar vara dig själv och som brinner för att skapa en god upplevelse för dig själv, dina kollegor och våra gäster. Har du också en önskan av att jobba i ett team som tar ansvar långt utanför hotelltrappan och som önskar att ge DIG möjligheten till att ta samhällsansvar i ditt arbete! Ja, då vet vi att DU är rätt för oss och vi är rätt för dig!
   Vad väntar du på? Hos oss är möjligheterna oändliga! Utforska vår värld
på  https://jobs.nordicchoicehotels.com  - I DAG!