AI Impact Lab | AI-lots

Kvinna skriver på whiteboard.

AI Impact Labs mål är att accelerera användandet av AI i samhället. För att nå dit vill vi hjälpa andra aktörer på vägen. Här har du chansen att ställa frågor direkt till oss och få svar. Vanliga frågor publicerar vi här, i anonymiserad form. Vårt mål är att svara på dina frågor inom en vecka.

Vanliga frågor och svar

Hör av dig till oss på AI Impact Lab så hjälper vi dig vidare.

Skicka din idé till oss på AI Impact Lab, eller kontakta ditt innovationskontor. Om du till exempel arbetar på Universitetssjukhuset Örebro, ska du vända dig till Innovationsteamet vid Region Örebro län. En innovationsrådgivare kan hjälpa till att bedöma din idé. Om du är anställd vid Örebro universitet så kan du vända dig till en innovationsrådgivare på ORU Innovation. 

Örebro universitet erbjuder många kurser och program inom exempelvis datavetenskap. Vi har också fristående kurser på avancerad nivå inom AI via Smarterinitiativet som är riktat till yrkesverksamma. Se kursutbudet här. Vi är även en del av AI Competence och Learning for professionals. För kurser på grundläggande nivå, se vårt ordinarie utbud. För öppna onlinekurser där inga förkunskaper krävs så rekommenderar vi Elements of AI.

AI Impact Lab ingår i nätverk både nationellt, via AI Sweden, och regionalt. Hör av dig till oss så tar vi förfrågan vidare till våra nätverk för att hitta en lämplig samarbetspartner.

Ställ din fråga här

Genom att skicka in min fråga samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet under den tid som arbetet med frågeställningen pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för utbildningen.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.

Verksamhetsledare

Camilla Ulvmyr

Befattning: Uppdragssamordnare Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Camilla Ulvmyr

E-post: Y2FtaWxsYS51bHZteXI7b3J1LnNl

Telefon: 019 303381

Rum: IA201

Camilla Ulvmyr

Verksamhetsledare

Mikael Klintberg

Befattning: Projektledare Organisation: Kommunikation och samverkansstöd

Profilsida: Mikael Klintberg

E-post: bWlrYWVsLmtsaW50YmVyZztvcnUuc2U=

Telefon: 0767 614443

Rum: IA201

Mikael Klintberg