På www.oru.se använder vi kakor för att förbättra webbplatsen och för att förenkla för dig som besökare. Kakorna innehåller aldrig programkod eller något skadligt. Läs mer om hur Örebro universitet hanterar kakor och hur du tar bort accepterade cookies från oss.

Du väljer själv om du vill godkänna våra kakor.

Du har din webbläsare inställd på att inte tillåta cookies. Detta innebär att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar.
Gå till sidans huvudinnehåll
Örebro universitets logotyp
  • English
  • Biblioteket
  • Sök personal
  • A - Ö
  • Logga in , visa loginalternativ
    • Studenttjänster
    • Inforum (för anställda)
    • Mitt ORU-konto
  • Fler länkar
    • Biblioteket
    • Sök personal
    • A - Ö
  • Utbildning
  • Forskning
  • Samverkan
  • Om universitetet
  • Till startsidan
  • Centrum för Mat och hälsa Vår profil
      • Forskning
      • Utbildning
      • Samverkan
          • Case som kräver innovativa lösningar
              • Framtidens drycker
              • Blogg: Följ arbetet i våra testcase
                  • Fältarbete och etnografiska iakttagelser
                  • ”Hållbara mat- och dryckeskombinationer kan främja både ekologisk och ekonomisk hållbarhet”
          • Om oss
          • Örebroforskares krönikor om mat och hälsa i Nerikes Allehanda
          • Seminarier
          • Nyhetsbrev
      • Om oss
  • Jobba hos oss
  • Nyheter
  • Kalendarium
  • Institutioner
  • Personal
  • A - Ö
  • Centrum för Mat och hälsa
    • Forskning
    • Utbildning
    • Samverkan
      • Case som kräver innovativa lösningar
        • Framtidens drycker
        • Blogg: Följ arbetet i våra testcase
          • Fältarbete och etnografiska iakttagelser
          • ”Hållbara mat- och dryckeskombinationer kan främja både ekologisk och ekonomisk hållbarhet”
      • Om oss
      • Örebroforskares krönikor om mat och hälsa i Nerikes Allehanda
      • Seminarier
      • Nyhetsbrev
    • Om oss

Blogg: Följ arbetet i våra testcase

  • Fältarbete och etnografiska iakttagelser

    23 maj 2025

    Testcase med Bryggerikrogen, maj 2025. Pilotprojektet som ska utforska mat- och dryckeskombinationer för hälsosammare val drog i gång i höstas. Henrik Scander, forskare inom måltidskunskap på Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro universitet, ger en...

  • ”Hållbara mat- och dryckeskombinationer kan främja både ekologisk och ekonomisk hållbarhet”

    16 januari 2025

    Testcase med Bryggerikrogen, januari 2025. Pilotprojektet som ska utforska mat- och dryckeskombinationer för hälsosammare val drog i gång i höstas. Henrik Scander, forskare inom måltidskunskap på Restaurang- och hotellhögskolan vid Örebro universitet,...

  • Sida 1 av 1
  • 1
  • Uppdaterad: 2025-05-28
  • Sidansvarig: Zm9vZGFuZGhlYWx0aDtvcnUuc2U=
Dela denna sida
  • Facebook
  • X (f.d. Twitter)
  • Linkedin
  • E-post

Hitta snabbt

  • Lediga jobb
  • Press och media
  • Alumn
  • Universitetsbiblioteket
  • Lärarutbildning
  • Högskolepedagogiskt centrum
  • System och verktyg för undervisande personal
  • Felanmälan
  • Extern rapporteringskanal / ”Visselblåsning"
  • Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet

Student hos oss

  • Om Bb Learn
  • Om Studenttjänster
  • För dig som är student
  • Välkommen ny student

Fakulteter

  • Fakulteten för ekonomi, natur och teknikvetenskap
  • Fakulteten för humaniora och socialvetenskap
  • Fakulteten för medicin och hälsa

Institutioner

  • Beteende-, social- och rättsvetenskap
  • Handelshögskolan
  • Humaniora, utbildnings- och samhällsvetenskap
  • Hälsovetenskaper
  • Medicinska vetenskaper
  • Musikhögskolan
  • Naturvetenskap och teknik
  • Restaurang- och hotellhögskolan

Följ oss

  • Facebook
  • Linkedin
  • Instagram
  • Youtube
  • RSS

Wifi

  • Wifi/trådlöst nätverk

Donera

  • Donera till universitetet

Örebro universitet 701 82 Örebro, 019-30 30 00

  • Tillgänglighetsredogörelse
  • Om webbplatsen
  • Kontaktinformation
  • Hitta hit