Musikhögskolan

Festivalen 2024

Festivalen 2024

Nu är det dags för årets efterlängtade Festival! För sextonde gången så arrangeras Festivalen på Musikhögskolan tillsammans med våra studenter. Många olika framträdanden utlovas under dagen och kvällen så det kommer att finnas något som passar för alla. Fri entré!

Festivalen drar igång onsdagen den 29 maj kl.13.00 och slutar ca kl. 22.00 på kvällen.

Nästan varje kvart kommer ett nytt framträdande att börja på någon av de tre olika scenerna som vi har byggt upp i våra lokaler. Publiken har med andra ord ingen möjlighet att se och höra allt utan måste välja.

Fotografen Patrik Thessén kommer att ha en konsertfotoutställning i Krysset där det blir en blandning av bilder på både stora internationella artister och en del lokala från 80-talet och framåt. Våra teaterstudenter bjuder även på improvisationsteater!

Nyhet för i år! Prego har under dagen/kvällen fullständiga rättigheter och det kommer att finnas mat och dryck till försäljning för alla festivalbesökare!

Dessutom anordnar vår kårsektion Qultura diverse aktiviteter under festivalen. Det blir klädbytarloppis, tävlingar och mycket mer!

Festivalprogrammet hittar du här


Snabbfakta om Festivalen:

Plats: Musikhögskolan vid Campus Örebro

Tid: Onsdagen den 29/5, kl.13.00 – 22.00

Innehåll: ca 27 olika akter -  det blir indiepop, folkmusik, punk, storband, heavy metal, jazz, klassisk musik, körsång, dj och en massa pop såklart! Improvisationsteater och fotoutställning. 

Mat/dryck: Café Prego håller öppet hela dagen/kvällen och serverar både mat och dryck med fullständiga rättigheter.

Inträde: Gratis! Festivalen är öppen för allmänheten.

Hoppas vi ses där!

För vidare information, kontakta festivalansvarig:

Stefan Bäcklund: 019-30 35 99,  stefan.backlund@oru.se