This page in English

Restaurang- och hotellhögskolan

Vill du bli köksmästare, hotellchef, sommelier eller jobba med vår framtida matproduktion?

Måltidens hus frost

Restaurang- och hotellhögskolan erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap och var först i världen med att inrätta måltidskunskap som forskarutbildningsämne.

Vi utbildar morgondagens:

  • Köksmästare, krögare, hotellchef
  • Servitör, restaurangchef, Food & Beverage Manager, receptionschef
  • Sommelier, verksam inom vin- och dryckeshandel
  • Produktutvecklare inom livsmedelsindustrin
  • Egen företagare, entreprenör, konsult
  • Eventmakare
  • Yrkeslärare (kombinera med Lärarprogrammet 90 hp)
  • Forskare

Doktorand i spotlight

Är du intresserad av vår Magnus Westlingframtida matproduktion?

Magnus Westling är doktorand vid RHS och djupdyker i gråärtans potential och om odlad mångfald gör något med den gastronomiska upplevelsen.

Den 23 maj har Magnus sitt halvtidsseminarium. Du är varmt välkommen att delta och lära dig mer om kulinarisk och odlad mångfald och samtidigt få en inblick i hur det är att vara doktorand i måltidskunskap. Länk till anmälan.