Träffa studenter från Örebro universitet

6 studenter på campus.

Hur är det att plugga på Örebro universitet? De bästa svaren på det får du av våra studenter som du kan träffa på flera olika sätt. Du kan träffa dem på universitetet, på mässor eller på nätet.

Universitetsdagarna

Vi har öppet hus på Örebro universitet varje vår då du kan komma hit och träffa våra studenter, uppleva miljön och få en introduktion till studentlivet. Du får även en presentation av programmet du är intresserad av att läsa.

Universitetsdagarna 2021 arrangerades 10 mars. Vi är tillbaka nästa år igen. Du kan dock se sändningar från dagen på vår Youtubekanal.

Universitetsdagen – Studera med hörsel- och språknedsättning 2021 arrangeras den 15 april 2021.

Klicka här för att läsa mer om Universitetsdagarna.

Utbildningsmässor

Vi är med på Kunskap & Framtid i Göteborg och Saco studentmässa i Stockholm. Där kan du träffa studenter från flera olika program och studievägledare som svarar på dina frågor.

Nästa gång du kan träffa oss på utbildningsmässorna:

  • Kunskap & Framtid i Göteborg, 2021.
  • Saco Studentmässa i Stockholm, 2021.

Läs mer på Kunskap & Framtids webbplats eller Saco Studentmässas webbplats.

Studiebesök

Vi tar emot skolklasser på studiebesök där vi introducerar dig till Örebro universitet, studenter berättar om sin resa till universitetet och vi kör en rundvandring på campus. Om du vill komma på studiebesök med din klass kan du kontakta Evelina Carey (kontaktuppgifter längre ner på sidan).

Vi gör även vissa besök ute på gymnasieskolor i Örebro län. Kontakta oss om du är intresserad av att vi kommer och besöker din gymnasieskola.

Sociala medier

Du kan få en inblick om hur det är att studera på Örebro universitet genom att följa oss på Instagram eller Youtube.

Du kan även följa vår serie Dom kallar oss studenter på Youtube, där studenter pratar om olika ämnen som har att göra med om hur det är att plugga på universitet.

Klicka här för att se Dom kallar oss studenter på Youtube.

Klicka här för att se vår Instagram.

Har du frågor om hur du kan träffa våra studenter? Kontakta:
Evelina Carey
Telefonnummer: 019-30 33 06
E-post: This is an email address