Universitetsdagarna

Universitetsdagarna är en möjlighet för dig att få träffa våra studenter och få en introduktion till studentlivet. Du får en presentation av våra utbildningar och en insyn i livet som student på Örebro universitet.

Universitetsdagarna är tillbaka 9 mars 2022 klockan 09:00-15:00, som universitetsdagen. Vi har valt att 2022 genomföra vårt öppna hus digitalt med hänsyn till den ökade smittspridningen i samhället.

Du kommer under dagen kunna ta del av livesändningar där våra studenter ger dig tips och berättar om studentlivet i Örebro. Studenter, studievägledare och programansvariga kommer också guida dig igenom våra ämnesområden och program. Allt för att du ska få full koll på vilken utbildning som passar dig. Du kommer också kunna chatta med våra studenter och studievägledare under hela dagen. Ett detaljerat schema med exakta tider kommer längre fram.

Universitetsdagarna blir digitalt

Vårt öppet hur blir digitalt för allas säkerhet. Du kommer kunna ta del av samma information som du hade fått på plats. Vi har valt att ha vårt öppna hus i samma digitala plattform som Saco studentmässa. Om du besökte Saco studentmässa kan du använda samma inlogg igen. Har du inget inlogg så fixar du det enkelt via anmälningsformuläret nedan. Vi rekommendera dig starkt att besöka vårt öppna hus via desktop/dator för den bästa upplevelsen.

Anmäl dig här

Du som studievägledare eller lärare kan anmäla hela klasser. Eleverna behöver sedan registrera sig på egen hand tidigast 18 februari. När du bokar era platser får du en länk till registreringen som du kan dela med eleverna. 

Du som vill besöka vårt öppet hus ensam kan anmäla dig från och med 18 februari.

Fyra studenter sitter och pluggar.

Anmäl flera elever på samma gång

Här kan du som lärare eller studievägledare anmäla flera elever på samma gång.