Universitetsdagarna

Universitetsdagarna är en möjlighet för dig att få träffa våra studenter och få en introduktion till studentlivet. Vi presenterar våra utbildningar och pratar om livet som student på Örebro universitet.

Universitetsdagarna 2021 blir ett digitalt öppet hus under en dag då du får möjlighet att träffa våra studenter. Den 10 mars kan du se livesändningar med våra studenter från några av våra mest populära program. De svarar på dina frågor om utbildningen och om studentlivet. Du får även mer information om alla våra utbildningar på grundnivå.

Schema för livesändningarna

Klockan Program
09.00-09.30 Lärarutbildningarna
10.00-10.30 Civilingenjör- och Ingenjörsprogrammen
11.00-11.30 Sjuksköterske- och Läkarprogrammet
12.00-13.00 Lunchpaus
13.00-13.30 Civilekonom- och Ekonomiprogrammet
14.00-14.30 Kriminologi- och Juristprogrammet
15.00-15.30 Socionom- och Psykologprogrammet

Öppet hus för Riksgymnasiet Örebro – För döva och hörselskadade

Du som går på Riksgymnasiet för döva och hörselskadade är välkommen på ett skräddarsytt digitalt öppet hus den 13 april. Vi bjuder på livesändningar med studenter som pratar om sina program och studentlivet samt vilken hjälp och stöd man får som student med en funktionsnedsättning.

Vilket program vill du läsa?

Innan du besöker oss är vårt tips att du funderar på vilka program du kan tänka dig att plugga. På det sättet vet du redan innan du kommer hit vilka frågor du vill ställa och vilka program du ska titta extra på. Ett tips på vägen är att du börjar med att göra vårt programtest Syv-akuten.

En logga som föreställer ett gult kors och texten SYV-akuten under.

SYV-AKUTEN

Gör vårt studie- och yrkesvägledningstest för att hitta den bästa utbildningen för dig.