Musikhögskolan

Konstnärligt kandidatprogram

Här får du träffa studenter från vårt Konstnärliga kandidatprogrammet i musikalisk gestaltning. Programmet ges i fyra olika inriktningar. Läs mer om vad några av våra studenter har att säga om sin utbildning och ta reda på vilken inriktning som passar in på just dig!

Timothée Ravelojaona

Möt studenten Timothée som läser inriktningen Komposition

Timothée Ravelojaona ägnar dagarna åt att komponera musik och förfina sitt hantverk. Han utmanar sin kreativitet i olika spännande musikaliska projekt. Läs mer här vad Timothée har att berätta om Musikhögskolan och sin utbildning!

Amanda Friberg

Möt studenten Amanda som läser inriktningen Musikproduktion

Amanda Fridhagen skriver och producerar sin egen musik i jakten på ett eget ”sound”, med låtar som berör och bär på ett budskap. Läs mer här vad Amanda har att berätta om Musikhögskolan och sin utbildning!

Miranda Diaz Römmesmo

Möt studenten Miranda som läser inriktningen Jazz & Rock

Miranda Diaz Römmesmo är saxofonist och skaffar sig en bred musikalisk kompetens tack vare bra lärare och projekt som är både roliga och utvecklande. Läs mer här vad Miranda har att berätta om Musikhögskolan och sin utbildning!

Julia Sigblad

Möt studenten Julia som läser inriktningen Kammarmusik

Julia Sigblad älskar att sjunga! På Musikhögskolan specialiserar hon sig som klassisk sopran och ägnar dagarna åt att öva och musicera tillsammans med andra musiker. Läs mer här vad Julia har att berätta om Musikhögskolan och sin utbildning!