Ansökan studentambassadör

Vi söker studentambassadörer för intermittent anställning inom studentrekrytering vid avdelningen för kommunikation och samverkansstöd.

Bakgrund

Enheten för studentrekrytering och marknadsföring ingår i avdelningen för kommunikation och samverkansstöd. Enheten ansvarar för studentrekrytering, breddad rekrytering, grafisk formgivning och webb.

Arbetsuppgifter

Som studentambassadör inom studentrekrytering har du en viktig roll som Örebro universitets ansikte utåt i mötet med nya studenter! Du arbetar med relationsskapande aktiviteter i både fysisk och digital form, där fokus ligger på det personliga mötet.

Du representerar universitetet i stort, men även just din utbildning. Du kommer att inspirera andra till studier genom att dela med dig av dina erfarenheter från studentlivet, ditt utbildningsval och hur det är att studera på Örebro universitet.

I arbetsuppgifterna ingår att representera och marknadsföra Örebro universitet vid regionala och nationella gymnasiemässor, öppet hus och besöksdagar på campus. Det finns även möjlighet att medverka i olika film- och fotouppdrag som används i universitetets olika sociala kanaler, webbsida och programkatalog.

Kvalifikationer

För att du ska vara aktuell för tjänsten som studentambassadör inom studentrekrytering ser vi att du har studerat minst ett år, samt har minst ett år kvar av dina studier. Vi ser att du har god social förmåga och är en stolt student som gärna berättar om hur det är plugga, bo och leva i Örebro.

Stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper som att inspirera andra och att dela med dig av erfarenheter för att motivera elever till studier. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi strävar efter en bredd av studentambassadörer som representerar olika kön, ålder, livserfarenhet och utbildningar.

Information

Anställningsperioden är sex månader. Timlön utgår i enlighet med lokalt kollektivavtal. Eventuella rese- och boendekostnader står universitetet för.

Krav att genomgå introduktion och kompetensutveckling.

Närmare upplysningar om anställningen lämnas av enhetschef Evelina Carey, 019-30 33 06 This is an email address eller verksamhetskoordinator Madelen Renner, 019-30 31 90 This is an email address

Vid Örebro universitet förväntar vi oss att alla medarbetare är öppna för utveckling och förändring, tar ansvar för sin egen arbetsinsats och kvalitet, visar engagemang att samverka och bidra till utveckling samt visar respekt för andra genom ett konstruktivt och professionellt förhållningssätt.

Örebro universitet arbetar aktivt med lika villkor och jämställdhet och för att vår arbetsmiljö ska präglas av öppenhet, tillit och respekt. Vi värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Ansök

Du gör din ansökan via formuläret nedan. En komplett ansökan ska innehålla följande elektroniska dokument:

  • Personligt brev med en kort motivering till varför du söker anställningen
  • CV med relevant beskrivning av samlad kompetens.

Endast handlingar skrivna på svenska, engelska, norska eller danska kan bedömas.

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera en omgång ansökningshandlingar exkl. publikationer i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

Välkommen med din ansökan!

Körkort

Hantering av personuppgifter

Denna behandling bygger på att dina personuppgifter behandlas med ditt samtycke. Du kan när som helst ta tillbaka samtycket och uppgifterna får då inte bevaras eller behandlas vidare utan annan laglig grund. Uppgifterna som samlats in använder Örebro universitet för att avgöra din lämplighet för tjänsten samt för att kunna kontakta dig för en eventuell intervju. Du kan ta del av det som registrerats om dig eller ha synpunkter på behandlingen genom att kontakta This is an email address eller lärosätets dataskyddsombud på This is an email address. Klagomål som inte kan lösas med Örebro universitet kan lämnas till Integritetsskyddsmyndigheten.