Studentambassadör

Två studentambassadörer.

Som studentambassadör är du Örebro universitets ansikte utåt. Du representerar universitetet i stort, men även just din utbildning. Du delar med dig av erfarenheter från studier, studentliv och din väg till Örebro universitet.

Ansökan för vårterminen 2022 är nu öppen! Vi söker främst studentambassadörer till studiehjälpen och digitala aktiviteter. Sista ansökningsdag är 9 januari.

I studentambassadörsuppdraget arbetar du med relationsskapande aktiviteter i både fysisk och digital form och fokus ligger på personliga möten av olika slag. Några av aktiviteterna sker veckovis medan andra sker i perioder under läsåret. Aktiviteterna som ingår i uppdraget är:

  • Studiehjälp för högstadieelever
  • Representera Örebro universitet på rekryteringsmässor
  • Ta emot studiebesök på campus
  • Värdskap under konferenser och andra event
  • Leda workshops för elever i grundskolan
  • Medverka vid digitala aktiviteter, som exempelvis livesändningar

Är du en engagerad, utåtriktad och stolt örebrostudent som vill representera Örebro universitet och få fler att välja högre studier? Trivs du i mötet med människor samt söker ett meningsfullt och meriterande extrajobb? Då vill vi gärna ha din ansökan!

Du blir timavlönad med 135 kr/timme för de uppdrag du genomför. Som studentambassadör förväntas du kunna lägga minst 6-8 timmar/månad på uppdraget om inte annan överenskommelse finns.

Ansök genom att fylla i de uppgifter och bifoga de dokument som efterfrågas i länken ovan.

Kontakt

Koordinator

Madelen Renner

e-post:

Telefon: 019-30 31 90

Verksamhetsansvarig

Kenan Keljalic

e-post: This is an email address

Telefon: 019-30 31 70