Hur är det att plugga i Örebro?

Tre studenter på rad med ett citat brevid sig. Citaten är: "Det var enkelt att hitta lägenhet". "Jag träffade nya  vänner på en gång". "I Örebro är det  nära till allt".

Det är ett stort beslut att välja utbildning och universitet. För att göra det enklare för dig så låter vi våra studenter berätta hur det är att plugga vid Örebro universitet. Om utbildningarna, studentlivet, hur lätt det är att hitta bostad och hur det är att flytta till en ny stad. Ta reda på vad vi har att erbjuda och gör ditt val enklare.

De flesta av oss letar inte bara efter en bra utbildning, utan en helhet. Vi skulle kunna berätta för dig att vi har helheten. Du kommer hitta en bra utbildning av hög kvalitet hos oss – som ger dig spännande möjligheter i framtiden. Att nio av tio får jobb inom ett år efter examen. Vi skulle kunna säga att studentlivet i Örebro är fantastiskt och att du kommer att hitta en bostad, troligen på gångavstånd från campus.

Vi skulle också kunna nämna att vi har en grym introduktion som får dig att känna dig välkommen från dag ett. Flytta till Örebro, det löser du. Men nu var det ju inte vi som skulle berätta om hur det är att plugga på Örebro universitet, utan våra studenter.

Kolla in deras berättelser.