Välkommen till ett symposium om framtidens mat!

Hur kan växtbaserade proteiner bidra till ett mer hållbart livsmedelssystem – och vad krävs för att de ska bli både hälsosamma och goda?
Datum: 25 november 2025
Tid: 13:00 – 17:00
Plats: The Royal Swedish Academy Of Sciences, Lilla Frescativägen 4 A, Stockholm
I takt med att planetens utmaningar växer, ökar behovet av innovativa lösningar. Under detta symposium, arrangerat av Kungliga Vetenskapsakademiens Nationella kommitté för nutrition och livsmedelsvetenskap och PAN Sweden, samlas forskare, experter och intressenter för att utforska:
Växtbaserade proteiners koppling till de globala målen (SDG:erna)
Möjliga hälsoaspekter och risker
Teknologiska utmaningar och möjligheter
Datum: 25 november kl.13:00-17:00
Plats: The Royal Swedish Academy Of Sciences, Lilla Frescativägen 4 A, Stockholm
Anmäl dig här: Plant-based proteins for a healthy and sustainable diet - Kungl. Vetenskapsakademien
Anmälan senast 16/11
Ta chansen att bli inspirerad, nätverka och få insikter om hur vi tillsammans kan forma framtidens hållbara mat!