This page in English

Restaurang- och hotellhögskolan

Restaurang- och hotellhögskolan (RHS), Campus Grythyttan

Flera kockar jobbar i ett kök.

Restaurang- och hotellhögskolan erbjuder några av landets främsta utbildningar inom måltidskunskap och värdskap. Här studerar du som vill göra karriär inom besöksnäringen och hotell- och restaurangbranschen. Vi erbjuder också utbildning på forskarnivå i måltidskunskap och det är här som den senaste forskningen inom området pågår.

Efterrätt

Matforskning pågår!

Hur forskar man om mat när smak är mycket mer än bara smak. Syn, hörsel, känsel, smak och doft måste vägas in. En av våra forskare berättar.

En vy över en sjö med gröna träd i förgrunden.

Bakom kulisserna i Grythyttan

Lyssna till Tomas Tengby i radioprogrammet Meny i P1 när han var på besök hos oss på Restaurang- och hotellhögskolan.

Måltidens Hus, Campus Grythyttan

Kurser och program

Här kan du hitta och läsa om Restaurang- och hotellhögskolans alla kurser och program

Kock i kök

Vill du studera hos oss?

Vi har öppet för sen anmälan! Läs allt om våra program, träffa några av våra studenter, alumner och lärare.