Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, 15 hp

Kursen Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, påbyggnad, 15 högskolepoäng, vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om och fördjupa din kunskap om nordiska råvaror och matlagningsmetoder. Kursen ger också en introduktion till hur mat och dryck kan kombineras i måltidssituationer, samt prissättning av menyer och måltider. Dessa delar förmedlas i de två delkurserna Kockhantverk, 7,5 högskolepoäng samt Måltidskombinationer och kalkylering, 7,5 högskolepoäng.

Fördjupning

Grundnivå, har mindre än 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav (G1F)

Institution

Restaurang- och hotellhögskolan

Kursen ges vid följande tillfällen

Förkunskapskrav: 15 hp i måltidskunskap och värdskap på G1N-nivå inklusive Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp.

Urval: Antal avklarade högskolepoäng tagna senast sista anmälningsdag (TPBC)

Kursplan

Anmälningskod: ORU-V6309