Anmälan till workshop i Nora 16 maj: Kom och snacka med oss om hållbara, hälsosamma och smakrika måltider

Örebro universitets samverkansplattform för mat och hälsa tillsammans med Bryggerikrogen i Nora bjuder in till en träff i Nora för att dela kunskap och samtala om konsten att erbjuda måltider. Workshoppen är öppen för speciellt inbjudna.

  • Torsdag 16 maj, kl. 11.00 - 14.00, inklusive lunch
  • Bryggerikrogen i Nora

Vi lyssnar och samtalar om de idag så aktuella frågorna - hållbarhet, hälsa och smak. Ett samtal som är ett möte mellan erfarenheten och kunskapen från branschen kryddat med kunskap från forskning. 

Vi hoppas att samtalen kan föra universitet och näring närmare varandra och även förstärka den regionala samhörigheten och bidra till turismutvecklingen i regionen.

Samverkansplattformen Mat och hälsa är en långsiktig satsning med visionen att hållbart producerad mat med hälsofördelar blir konsumenternas förstahandsval. Plattformen bidrar till förändring genom att bl.a. fungera som en bro för kunskapsöverföring mellan företag inom livsmedelssektorn och besöksnäringen samt akademin. Läs mer här: www.oru.se/samverkan/mat-och-halsa

Anmäl dig här

Med anmälan samtycker jag till att mina uppgifter i anmälningsformuläret hanteras av Örebro universitet för denna workshop under den tid som workshoppen pågår. Lämnade uppgifter kan rättas och även raderas genom att kontakta ansvarig för workshoppen.

Mer information om hur Örebro universitet hanterar personuppgifter finns på sidan Behandling av personuppgifter vid Örebro universitet.

Jag förstår och godkänner att Örebro universitet behandlar mina personuppgifter i enlighet med ovan angivet ändamål och gällande dataskyddslagstiftning.